Brannposter

Brannposter finnes stort sett over alt der man risikerer A-brann i porøse materialer som tre, tekstiler og papir, og der det trengs mye slokkemiddel. Det er vanlig at man bruker brannposter på hoteller, lager og kontor, samt i skoler, sykehus, offentlige lokaler, garasjer og industrier. Med Prestos brede utvalg av brannskap-program finnes egentlig ingen begrensinger når det gjelder tilpasninger til ulike miljøer og behov. Ved å gå ut fra slangetrommelen kan brannposten spesialtilpasses og bygges på den måten som passer våre kunder best. Prestos brannposter er laget i Sverige og alle brannpostene er CE-merkede som bekreftelse på at de oppfyller kravene i Byggproduktdirektivet (CPD, 89/106/ EEF).

Brandpost Typ 1 Brandpost Typ 3

 

 Brandpost Typ 4

 

Brannpost type 1 Brannpost type 3
Skap for utenpåliggende montasje
Brannpost type 4
Skap for montasje innfelt i vegg

Slangetrommel/slangevogn

I vårt breda sortiment finns även flera olika typer av slangrullar och slangkärror. Vi tillhandahåller även produkter avsetta för hemmamiljö. Läs mer här


BrandpostskåpKundetilpassede løsninger

Med Prestos brede sortiment er det mulig å velge rett brannpost for hvert behov.
En egen produksjon gjør at vi kan hente frem spesialtilpassede brannposter med tanke på design og farge. Som et eksempel kan vi nevne vårt brannpostskap i eksklusivt, moderne design med en dør laget i børstet stål. Vinduet i døren er laget av PET-plast. Ytterligere et eksempel på en kundetilpasset løsning er kombiskapet som har plass for både en brannslokker og en brannpost.


Samlingsfolder