Brannslukkere

BrandsläckarePresto brannapparater produseres  i vår moderne fabrikk i Katrineholm, den eneste av sitt slag i Skandinavia. Alle Presto apparater er CE-merket, dette bekrefter produktes   sikkerhet. De er testet og sertifisert av DNV i henhold til den europeiske standarden for håndslokkere, EN 3.

Vi er forpliktet til at  våre produkter er så miljøvennlig som mulig. En del av vårt fokus i de senere årene har vært å begrense de miljømessige konsekvensene av slukkemiddel som  brukes.
Foruten brannslukningsapparat med skum, pulver og  Co2 tilbyr vi også spesielle apparater mot branner  i vegitabilsk olje Denne  brannfare har tiltrukket seg  mye oppmerksomhet den siste tiden.
Egen produksjon innebærer full kontroll fra design til ferdig produkt. Dette  gjør oss fleksible, slik at vi raskt kan tilby  våre kunder og etterspørsel i markedet, det riktige produktet
Presto står for kvalitet og sikkerhet. SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut) og våre egne tester har vist at brannslukningsapparat fra2 kg (L) er  utstyrt med en sikkerhetsanordning. Sikkerhetsanordningen hindrer trykket i brannslukningsapparat å stige ukontrollert ved intens varme. Presto apparater  fra 2 kg (L)  produseres   med denne   sikkerhetsfunksjonen.

EN3

Er en europeisk standard for mobil / bærbar brannslokking utstyr, dvs. håndslukningsapparatene. Standarden beskriver hvordan brannslukkere skal være konstruert, testet og klassifisert.


Sikkerhetsdatablad

Alle våre sikkerhetsdata er samlet på ett sted, kan du finne dem ved å klikke her.