Om Presto

Presto Brannsikkerhet AB er er en komplett partner av sikkerhetstjenester og produkter innen brannvern med riksdekkende service. selskapet er svensk og startet i 1959.

Vi hjelper våre kunder med å skape et trygt brannvern som lever opp til alle lover og forskrifter. Vi lytter nøye til dine behov, hvordan din virksomhet ser ut og kommer med råd om hvilke produkter du behøver. Med over 50 års erfaring og et bredt produktspekter kan vi legge opp brannvernet på en riktig og ryddig måte, uansett hvilken type bedrift dere har.

Vår virksomhet kan deles slik:

• Brann Beskyttelse produkter

• Konsultasjon / Rådgivning

• Opplæring

• Service

Hovedkontor, produksjon og sentrallager ligger i Katrineholm. Vi har også produksjon i Gnosjö  hvor våre brannposter er produsert, for best mulig måte å møte våre kunders behov i Norge, har vi stort lager i Oslo, slik at leveringstidene er korte, på kontoret sitter vi klare til å hjelpe uansett hvilke spørsmål du måtte ha.  

Kontakt oss

  Bedrift / organisasjon*

  Navn*

  E-post*

  Telefon*

  Ort*

  Emne*

  Din melding

  * Obligatoriske felt

  Genom att använda formuläret godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt vår integritetspolicy. Vill du inte använda formuläret hittar du istället våra kontaktuppgifter här.