Presto Brannteknikk AS gjør tre strategiske oppkjøp!

Fra venstre: Roar Leithe (VD Presto), Jan Karlsen og Svein Rui. Fra venstre: Roar Leithe, Hasmukh Mistry og Hans Evensen

Nye avdelinger etableres i Vestfold og Østfold fra 01.01.2022. Vi ønsker Human Verneservice velkommen i Presto familien. Human Verneservice i Sandefjord er bygget av opp av Jan Karlsen og Svein Rui og har siden 1998 vært en meget solid og seriøs aktør med mye kompetanse og en spennende kundeportefølje. Vi ser frem til å foredle Human Verneservice fremover. Både Jan og Svein blir med videre, slik at både eksisterende og nye relasjoner er sikret den beste oppfølgning og service. Jan blir vår nye avdelingsleder og Svein blir vår markedsrådgiver. Med dette får Presto et godt grunnlag for vekst i regionen og vi gleder oss til utviklingen.

Samtidig etablerer Presto seg i Fredrikstad hvor Wencon Brannteknikk og ITS5 blir en del av Presto familien. Både Hans Evensen i Wencon og Hasmukh Mistry i ITS5 har meget lang og bred erfaring og vil med sin kompetanse legge til rette for en ytterligere styrket posisjon i Østfold.

Hasmukh Mistry, eier av ITS5 AS, overlater sin kundeportefølje til Presto og starter som vår avdelingsleder i Østfold 01.02.2022. Hans Evensen, som nærmer seg pensjonsalder, vil fortsette sine oppgaver fremover i en deltidsstilling slik at alle kunder blir ivaretatt på en god og profesjonell måte.

”Med dette forsterker Presto ytterligere sin geografiske markedsposisjon i Norge og vi gleder oss til å fortsette utviklingen med forsterket lokal kompetanse på laget” sier Adm. Dir. Roar Leithe i Presto Brannteknikk AS.

”Vi i Presto skal alltid være nær våre kunder, og det er derfor åpenbart at vi også skal være lokale her. Jeg ser frem til at organisasjonen vår vokser videre i Norge, både organisk og gjennom flere oppkjøp.”, sier Gustav Paringer, Country Manager i Presto Brannsikkerhet AB.

For ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt;
Roar Leithe, 90 96 08 45
Jan Karlsen, 90 18 0 988
Hasmukh Mistry, 99 39 89 70

Om Presto
Presto Brannteknikk AS, en del av Presto Brannsikkerhet AB, er Nordens ledende leverandør av brannvern produkter- og tjenester samt relaterte tjenester over hele Norge. Morselskapet er svensk og etablert i 1959.

Presto Brannsikkerhet AS består av 5 avdelinger; Oslo, Haugesund, Stavanger, Sandefjord og Østfold og betjener alle typer kunder i privat- og offentlig sektor, marine og offshore.

Hvert år besøker Presto over 60 000 kunder, utdanner 40 000 personer og gjenbruker mer enn 100 000 brannslokkere ved vår fabrikk i Katrineholm. Det er slik Presto bedrar til å skape en trygg, moderne og bærekraftig brannsikkerhet. Presto omsetter over 1 milliard kroner i Norden.
Vår vision: ”Alltid sikker – ingenting skal skades av brann eller ulykke!”