Service

Hvordan vet mann at brannslukker virkelig fungerer, når det trengs.  Eller at rømningsveier er skiltet riktig, og henviser til rett utgang.

Alle installasjoner for brannsikkerhet skal ha regelmessig kontroll og service, for å vedvare trygt og sikkert. Dette gjelder alle typer, og plassering. Med riktig kontroll og service, økes muligheten for å redde liv. Og redusere skadene ved brann.

Service og vedlikehold
Brukere av brannsikkerhetsutstyr kan utføre egenkontroll på dette. Dette er snakk om enkel kontroll av branninstallasjoner som er i egnene lokaler. Når det gjelder omfattende kontroll og service, må dette utføres av godkjent servicepersonell.
Og dette bør som oftest utføres en gang pr år.

Regler og retningslinjer
For tilfredsstillende service og vedlikehold, er det regelverk. Som er satt i system av lovgivning, og i samarbeide med forsikringsselskaper. I tillegg til dette er det fra respektive produsenter, også utarbeidet bruksinstruks.

Hjelp fra Presto
Kontakt Presto for diskusjon om hvilke service og vedlikehold som behøves i aktuelle lokaler.
Gjør som mang av våre kunder. Inngå en serviceavtale med oss.

Kontakt oss

  Bedrift / organisasjon*

  Navn*

  E-post*

  Telefon*

  Ort*

  Emne*

  Din melding

  * Obligatoriske felt

  Genom att använda formuläret godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt vår integritetspolicy. Vill du inte använda formuläret hittar du istället våra kontaktuppgifter här.