Slangetromler/Slangevogn

Slangrulle Typ 2Slangetrommel type 2

Slangetrommel type 2 monteres på en kraftig konsoll for veggmontering. Slangen dras ut i ønsket lengde og rulles senere enkelt inn igjen ved hjelp av en sveiv. Slangetrommelen brukes i miljøer der det er behov for lengre slangelengder, som f.eks. i industrier, lagerhaller og sportsanlegg. Finnes i flere lengder og slangevalg. Slangelengder opp til 100m.

 


Slangkärra Typ 5Slangevogn type 5

Slangevognen er utstyrt med stabile hjul og kraftige håndtak som gjør den tilpasset også til bruk utendørs. Den er laget for å kunne håndteres av en person. Slangevognen passer til bruk ved reparasjons- og vedlikeholdsarbeid, samt for vanning og spyling. Finnes i flere lengder og slangevalg. Slange-
lengder opp til 100m. 


Slangrulle MidiSlangetrommel Kompakt

For montering ved anlegg med begrenset vanntilgang. Slangetrommelen har fordelen med vannforsyning i trommelens sentrum, for rask innsats ved brannutbrudd. Sentrumsnav samt strålerør av messing. Slangetrommelen leveres komplett med slangestyring, kuleventil og skilt. 

Slangetrommel Kompakt
Art. nr. Type Slangelengde/
dimensjon
Trommelens
diameter x dybde
RSK nr.
100842 MIDI 25m / 12,5mm (½) 420 x 180mm 422 72 49

 


Slangrulle MiniSlangetrommel MINI Husbrannslange

Slangetrommel for hjemmet som alternativ eller tillegg til brannslokkings- apparat. Et økonomisk og sikkert valg som ikke krever årlig kontroll og ettersyn. For fast installasjon under oppvaskbenken eller i våtrom med vann som ubegrenset slokkemiddel alltid klart til bruk ved brannutbrudd. 

Slangrulle MINI Husbrandslang
Art. nr. Type Slangelengde/
dimensjon 
Trommelens
diameter x dybde 
RSK nr.
100881 MINI 20m / 12,5mm (½)  340 x 140mm 422 72 48