Bakgrundsbild

Sikre liv på jobben med en hjertestarter

Nå har vi kampanje på hjertestarter. Bestill i dag!

Hva gjør du hvis en kollega eller kunde får hjertestans?

Sikkerhet er en viktig investering

Over 2500 personer rammes av hjertestans i Norge hvert år – mange av dem på en arbeidsplass. Sekundene som går fra et hjerteinfarkt inntreffer, til førstehjelp med hjertestarter begynner er avgjørende for om personen overlever eller ikke. Likevel mangler de fleste arbeidsplasser en hjertestarter, til tross for at den kan redde livet til en ansatt eller en besøkende.

Jo flere hjertestartere som finnes i norske virksomheter, desto flere liv kan vi redde. Vår hjertestarter Mediana A16 er enkel i bruk og veileder deg gjennom hele prosessen. Elektrodene er enkle å feste og maskinen startes ved å trykke på kun én knapp

Bild

Kampanje på Mediana A16 hjertestarter

Nå tilbyr vi Mediana A16 hjertestarter for kun kr 13 600,- eks. mva. Vi tilbyr også pakkepris på hjertestarter, bæreveske, veggfeste, skilt og respons kit for kun kr 15 600 kr eks. mva. Tilbudene gjelder ut august eller så langt lageret strekker.

Bild

Førstehjelpsopplæring

Kunnskap redder liv

Hva gjør du hvis noen nær deg blir skadet og blør kraftig? Eller noen plutselig blir blek og tar tak i brystet? Vårt førstehjelpskurs lærer deg viktige, livreddende tiltak som hjelper deg å reagere og handle riktig i en krisesituasjon. I tillegg til generell kunnskap om førstehjelp og hjerte- og lungeredning tilpasses også kurset til din virksomhet.

Førstehjelpskurs med HLR og hjertestarter
Vi tilbyr førstehjelpskurs inkl. kurs i bruk av hjertestarter for inntil 16 deltakere for 14 900 eks. mva. (Kurset kan gjennomføres i din virksomhet.)

Bestill hjertestartere her:

Send inn følgende info, så tar vi kontakt for en leveranse

Har du andre spørsmål om hjertetartere, førstehjelp eller opplæring av ansatte?

Send inn ditt spørsmål her, så tar en av våre kunderådgivere kontakt med deg!