Fornøyde Presto-ansatte

Om oss

Vi er glade for at du ønsker å lære mer om Presto! Vi er Skandinavias ledende spiller når det kommer til å tilby beskyttelse mot brann og ulykker. Sammen med våre kunder er vår endelige visjon å redde liv.
Presto brannslukningsapparat i et sykehusmiljø

Prestos oppdrag

Sammen redder vi liv.

Selskapene og organisasjonene er ansvarlige for å opprettholde sikkerheten i sin drift, i sine lokaler og for sine ansatte.

Men hvordan vet du hva som gjelder i henhold til juridisk samsvar? Eller hvilken type verneutstyr som skal brukes, hvordan man sikrer regelmessig service, eller hva slags opplæring som er nødvendig? De fleste bedrifter og organisasjoner trenger ekspertråd. Dette er Prestos oppdrag.

Presto-eksperter

Jobb hos Presto

Som en ansatt hos Presto kan du utgjøre en forskjell. Sammen med våre kunder redder vi liv. Alle oss hos Presto har ulike bakgrunner og erfaringer, men felles for alle er et ønske om å vokse og å arbeide sammen som et team. Vi leter etter dem med riktig tankesett og en ambisjon for utvikling! Dersom du er ny i denne bransjen, vil vi sørge for at du får riktig opplæring.

Lær mer på Prestos nettsted for karrierer

Presto førstehjelpsinstallasjon

Bærekraft

Beskytte miljøet og bidra til et tryggere samfunn

Som den ledende spilleren i vår industri ønsker vi å være på frontlinjen for bærekraftige løsninger. Og vi begynner der bærekraft vil gi de viktigste fordelene. Sikkerhet er et grunnleggende menneskebehov, og vi bidrar til sikker drift og en bedre arbeidsplass gjennom våre innsatser. Vi etterstreber også å tilby produkter som ikke medfører risiko for fremtidige generasjoner, og har som mål å bare levere brannvern med et begrenset karbonutslipp.

bærekraftsdokumenter
Bild

Nyheter

Hold deg oppdatert med de siste nyhetene fra Presto, og lær mer om hvordan vi arbeider med og implementerer visjonen vår – «Sammen redder vi liv».

Bild

Presserom

Se Prestos pressekontakter, logoer og bilder.

Nyheter