Dette tilbyr vi

Dette tilbyr vi

Presto tilbyr en engangsløsning for bedrifter og organisasjoner, for beskyttelse mot brann og ulykker. Sammen med oss er det enkelt å ta det riktige valget og sikre at virksomheten din er trygg.

En engangsløsning som beskytter liv og eiendom

Vi tilbyr en omfattende løsning som gjør det enkelt for selskapene og organisasjonene å skape sikkerhet i deres drift og for deres ansatte.

Sammen med våre kunder analyserer vi selskapets risikoer, og tolker gjeldende bransjeguleringer for å skape den beste og tryggeste løsningen for kundens virksomhet.

Eksperter for montering av brannslukkere

Ekspertråd og -tjeneste

Våre rådgivere og tekniske eksperter hjelper deg med en generell løsning og samsvar

Sikkerhetsutstyret må fungere – også på lang sikt. Våre brannvernteknikere foretar service, oppdaterer og supplerer utstyret regelmessig. De arbeider tett sammen med våre kunder for å forbedre beskyttelsen hele tiden.

GJØR EN AVTALE
Kursinstruktør

Opplæring

Opplæringskurs for en trygg virksomhet

Kunnskap er nødvendig for å forhindre brann og ulykker i en organisasjon. Presto tilbyr et bredt utvalg av opplæring som er nødvendig for å overholde lover og forskrifter i forskjellige områder, fra HLR til varmt arbeid.

Hjertestartere

Produkter

Stort utvalg av sikkerhetsprodukter

Et viktig grunnlag er å ha det riktige utstyret på plass. Vi tilbyr mange typer sikkerhetsutstyr, inkludert omfattende slukningssystem for hjertestartere. I tillegg installerer vi også det nødvendige utstyret. Vi har vår produksjon av ikke-giftige produkter og et anlegg for resirkulering av brannslukningsapparater.