Dette tilbyr vi

Dette tilbyr vi

Presto tilbyr en totalløsning til bedrifter, som gir beskyttelse mot brann og ulykker. Sammen med oss er det enkelt å ta de riktige valgene og sikre at virksomheten din er trygg.

En totalløsning som beskytter liv og eiendom

Vi tilbyr en omfattende løsning som gjør det enkelt for din virksomhet å skape sikkerhet i deres drift og for deres ansatte.

Sammen med våre kunder analyserer vi selskapets risikoer, og tolker gjeldende bransjeguleringer for å skape den beste og tryggeste løsningen for den individuelle kundes virksomhet.

Totalløsningen visualisert

La oss fortelle litt om hva vi kan gjøre for din bedrift

"Ukomplisert" er et nøkkelordet for at sikkerhet skal fungere. Se hva vi gjør for å forenkle deres håndtering av brannrisiko og sikkerhet.

Eksperter for montering av brannslukkere

Ekspertråd og -tjenester

Våre rådgivere og tekniske eksperter hjelper deg med løsninger og etterlevelse

Sikkerhetsutstyret må fungere – også på lang sikt. Våre brannvernteknikere foretar service, oppdaterer og supplerer utstyret regelmessig. De arbeider tett sammen med våre kunder for å forbedre beskyttelsen hele tiden.

GJØR EN AVTALE
Kursinstruktør

Opplæring

Opplæringskurs for en trygg virksomhet

Kunnskap er nødvendig for å forhindre brann og ulykker i en organisasjon. Presto tilbyr et bredt utvalg av opplæring som er nødvendig for å overholde lover og forskrifter i forskjellige områder, fra HLR til varmt arbeid.

Hjertestartere

Produkter

Stort utvalg av sikkerhetsprodukter

Et viktig grunnlag er å ha det riktige utstyret på plass. Vi tilbyr mange typer sikkerhetsutstyr, inkludert omfattende slukningssystem for hjertestartere. I tillegg installerer vi også det nødvendige utstyret. Vi har vår produksjon av ikke-giftige produkter og et anlegg for resirkulering av brannslukningsapparater.