Presto Serviceavtale

Hver dag hjelper vi hos Presto store og små bedrifter, private og offentlige virksomheter slik at de kan drive sin virksomhet på en trygg og sikker måte. Med Presto serviceavtale kan dere sammen med oss oppfylle de lovpålagte kravene norske virksomheter må forholde seg til samtidig som dere skaper en tryggere hverdag.

Vi vet at du kjenner din virksomhet best og at du ønsker å bruke tiden din på å utvikle den. Et systematisk brannsikkerhetsarbeid er nødvendig og til og med lovpålagt, men det kan oppleves som omfattende og vanskelig og kan ta fokus fra de daglige oppgavene. Det ønsker vi å endre.

Med Presto serviceavtale får du ikke bare trygghet gjennom årlig service av brannvernutstyret ditt, men du sparer også mye tid når det gjelder dokumentasjon og kontroll av brannsikkerheten.

Samtidig som vi tar oss av brannsikkerheten i din virksomhet, tar vi også vare på miljøet. Gjennom vårt unike retursystem, som er lokalisert i Sverige, resirkulerer vi alle håndslokkere i stedet for å kassere dem.

  1. Årlig kontroll: Våre brannsikkerhetsteknikere gjennomfører en grundig gjennomgang og dokumenterer brannsikkerheten i din virksomhet. Du får en oppsummering som beskriver dagens tilstand og forslag til eventuelle forbedringer.
  2. Service: Ved det årlige besøket sørger våre brannsikkerhetsteknikere for at utstyret fungerer som det skal og er komplett.
  3. Dokumentasjon: For å forenkle dokumentasjonen av brannsikkerheten gir vi deg to lisenser til vårt nettbaserte egenkontrollsystem, PreVision. Her kan du enkelt samle dokumenter og løpende kontrollere brannsikkerheten. Alt ligger klart til neste tilsyn.
  4. Gunstig pris: Som kunde med serviceavtale får du også gode priser på våre produkter og tjenester.

Uansett om du allerede har en avtale med en annen leverandør, eller ikke, er det enkelt å bestille en Presto serviceavtale. Alt du trenger å gjøre er å ringe våre rådgivere på telefonnummer 23 37 04 20, så hjelper de deg med å komme i gang.

Siste oppdatering: 02. mai 2024