Kurs og opplæring

Det å sikre en virksomhet mot brann og ulykke krever mer enn å ha utstyret i orden, det kreves også kunnskap. Derfor er opplæring en svært viktig faktor i det å gjøre en bedrift i stand til å ta hånd om og verne mennesker og materiell mot farer. Vi i Presto tilbyr et bredt spekter av kurs og opplæring for alle bransjer gjennom våre datterselskaper Arcos og Trygg Kurs. Se under for mer info om vårt kurstilbud. Kontakt oss i dag, vi er klare til å hjelpe deg.

Trygg Kurs har som selskap mer enn 15 år med erfaring og spisskompetanse i opplæring og rådgivning innen HMS, førstehjelp, brannvern, industrivern, anleggsmaskin og andre former for dokumentert og sertifisert opplæring. I tillegg til åpne og bedriftsinterne klasseromskurs, fysiske og digitale, tilbyr Trygg Kurs også et bredt utvalg av nettkurs på tryggportalen.no

Ta kontakt med en rådgiver hos Trygg Kurs, vi hjelper deg gjerne

Kontakt oss på telefon 21544010 eller benytt kontaktskjemaet under

Arcos leverer kurs og rådgivning med base i Tromsø. Kundene våre tilhører hovedsaklig offshorebransjen og maritim virksomhet. Vi har god kjennskap til arktiske forhold og utfordringer knyttet til drift i arktiske områder. I tillegg er vi eneste totalleverandør av sikkerhet- og beredskapsopplæring i Nord-Norge.

Ta kontakt med en rådgiver hos Arcos, vi hjelper deg gjerne

Kontakt oss på telefon 459 58 880 eller benytt kontaktskjemaet under

Siste oppdatering: 02. mai 2024