Utgitt: 14. september 2022

Oppkjøp som gir kritisk kunnskap til flere personer om livreddende tiltak

BildTrond Bjelland, CEO og grunnlegger av Trygg Kurs, Gustav Paringer, Acquisition Manager hos Presto, og Lars Erik Obst, medeier av Trygg Kurs
Presto har nå kjøpt opp Skandinavias største selskap for brannvern- og yrkesfaglig opplæring: konsernet til Trygg Kurs AS og TK Konsept AS. Således tilbyr vi nå profesjonelle opplæringskurs i brannvern og sikkerhet på arbeidsplassen, for nærmere 200 000 personer i de nordiske landene.

Det norske yrkesfaglige opplæringsselskapet Trygg Kurs AS arbeider for en tryggere arbeidsplass, og tilbyr kundene sine sertifiserte opplæringskurs i livredding, og forsyner dermed industrien med beskyttelse mot brann og andre hendelser, førstehjelp og mye mer. Presto har nå kjøpt opp Skandinavias største selskap for brannvern- og yrkesfaglig opplæring: konsernet til Trygg Kurs AS og TK Konsept AS. Således tilbyr vi nå profesjonelle opplæringskurs i brannvern og sikkerhet på arbeidsplassen, for nærmere 200 000 personer i de nordiske landene. Presto har i flere år drevet sin brannvernvirksomhet i Norge, men når tar selskapet ett skritt videre for å etablere seg som et yrkesfaglig opplæringsselskap i Norge, via oppkjøpet av Trygg Kurs AS.

«Hos Presto hjelper vi kundene våre med å skape sikre og trygge arbeidsplasser, som til syvende og sist vil spare menneskeliv. Vi anser oppkjøpet av Trygg Kurs som en naturlig utvikling av vår norske virksomhet. Sammen med kundene våre i Norge kan vi nå redde flere liv, siden vi vil holde opplæringskurs innen brannvern og sikkerhetstiltak på arbeidsplassen, for nærmere 200 000 personer i hele Skandinavia», sier Filip Bjurström, Group CEO i Presto. Trygg Kurs vil bli Prestos plattform for ytterligere utvikling av yrkesfaglige opplæringsprogram i Norge, mens Presto har vidtrekkende planer for flere oppkjøp i Norge, både innen opplæringskurs for arbeidsplassen og brannvern. Trygg Kurs tilbyr skreddersydde praktiske opplæringskurs gjennomført i klasserom, men har også en rekke digitale opplæringskurs, som webinarer og e-læring. «Jeg er veldig glad for å se at Trygg-selskapene slår seg sammen med Presto, og å delta i utviklingen av det norske markedet. Det gjør det mulig for oss å utvide utvalget vårt og nå flere potensielle kunder med våre opplæringsaktiviteter, og å videreføre vår kjennskap om livreddende tiltak, og generelt arbeide for tryggere arbeidsplasser. Sammen vil vi garantert bidra til å fullstendig endre markedet», relaterer til Trond Bjelland, CEO i og grunnlegger av Trygg Kurs. Presto implementerte den offisielle overtagelsen av gruppen den 1. september 2022.

Sammen vil vi garantert bidra til en fullstendig endring av markedet

Trond Bjelland, CEO i og grunnlegger av Trygg Kurs.

Om Presto

Presto er Skandinavias største selskap for brannvern og sikkerhetsutvikling. Selskapet hjelper både store og små foretak med å minimere risikoen for brann og ulykker. Gjennom opplæringskurs, bærekraftige tjenester og sirkulære produkter, legger vi grunnlaget for sikre arbeidsplasser og gjør det enkelt for bedrifter å beskytte sine ansatte og sine virksomheter. Sammen redder vi liv.