Utgitt: 29. juni 2022

Safedo Abp blir en del av Presto-gruppen

Bild
Presto, Skandinavias største opplæringsselskap for brannvern og -sikkerhet, øker sin tilstedeværelse i Finland. Safedo Abp blir en del av Presto-gruppen. Oppkjøpet av Safedo Abp utvider Prestos utvalgt av tjenester og produkter, samtidig som det også utvider utvalget vårt av opplæringskurs for å fremme sikkerhetskunnskapen til kundene våre ytterligere.

«Målet vårt er å styrke kunnskapen om livstruende innsats, og å sikre et effektivt brannvernarbeid. Safedos fremskredne utvalg av førstehjelpsprodukter og deres sterke posisjon som en ekspert i førstehjelpsberedskap på finske arbeidsplasser tillater oss å utvide tjenestetilbudet vårt i Finland ytterligere, så vel som i resten av Skandinavia», sier Filip Bjurström, CEO i Presto-gruppen.

Safedo er den ledende leverandøren av hjertestartere i Finland. Selskapet har utviklet sin egen innovative produktlinje for førstehjelpsstasjoner og førstehjelpsutstyr, og de har utviklet en meget sterk kunnskapsbase for førstehjelps- og sikkerhetsopplæringskurs. Foreløpig vil Safedo fortsette å drive som et separat selskap. De forrige eierne av selskapet, Marko og Minna Parviainen, sammen med selskapets personale, vil også fortsette å drive selskapet.

«Førstehjelpsberedskap på arbeidsplassen er en av de viktigste undersektorene innen sikkerhet på arbeidsplassen. Rask handling og riktig førstehjelpsutstyr kombinert med ferdigheter innen førstehjelp, redder menneskeliv. Vi er stolte av dette oppkjøpet fordi det vil gjøre oss i stand til å utvide tjenesteutvalget vårt ytterligere. Intensjonen vår er at flere personer vil ta del i våre opplæringskurs, og på denne måten forbedre sikkerheten på arbeidsplassene sine», forteller Tero Roivainen, Prestos landssjef i Finland.

«Sammen med Presto kan vi tilby kundene våre et mye mer omfattende utvalg av sikkerhetsopplæringskurs i hele Finland. Opplæring utgjør en viktig del av risikostyring i alle selskaper. Ved å forhindre ulykker, forbedres arbeidssikkerheten, og dette betyr kostnadsbesparelser. Som del av Presto-gruppen har vi nå også flere ressurser til å utvikle vårt omfattende utvalg av førstehjelpsprodukter i det finske markedet og andre skandinaviske markeder», konkluderer Marko Parviainen, CEO av Safedo Abp.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du ta kontakt med:

Tero Roivainen – Presto, Landssjef Finland, Tlf.: +358 40 748 1947 Marko Parviainen – Safedo, CEO, Tlf.: +358 10 279 2601